Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt voor het huren van een e-chopper. Daarom hebben wij op deze pagina de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Mis je een vraag? Neem dan contact met ons op zodat wij je vraag alsnog kunnen beantwoorden. 

E-mailinfo@achterhoekonwheelz.nl  of  Whatsapp06 - 29 30 30 54

De e-chopper is een stoer vervoermiddel dat het beste van een fiets en een scooter/brommer combineert. ... Omdat de e-chopper elektrisch is, is het voertuig milieuvriendelijk, duurzaam en vooral erg stil. Daardoor kun je onderweg goed met elkaar praten en genieten van de omgeving.

Om op een E-chopper te morgen rijden ben je minimaal 18 jaar oud en heb je een bromfietsrijbewijs (AM) nodig. Als je een autorijbewijs of motorrijbewijs hebt, beschik je standaard over een bromfietsrijbewijs.

Ja, sinds 1 januari 2023 is het verplicht om een helm te dragen op de E-chopper. Gelukkig hebben we de helm bij de prijs in zitten. 

We begrijpen dat het een belangrijke vraag is, hygiëne is zeer belangrijk. We bieden de mogelijkheid aan voor een haarnetje. Mocht je dit liever niet wensen, wij maken alle helmen na elke keer dat ze zijn gebruikt schoon en desinfecteren ze. Mocht je zelf een helm hebben, mag je deze natuurlijk altijd meenemen. 

 

-

Er zit geen tasje voor- of achterop de e-chopper. Mocht je bagage mee willen nemen dan adviseren wij een rugzak mee te nemen. 

De e-choppers en brekrs gaan maximaal 25 km per uur. 

Dit kan helaas niet, dit heeft te maken met het opladen van de e-choppers / brekrs. Wij kunnen geen opladers meegeven om tussentijds op te laden. 

We hebben 1 en 2 persoons e-choppers (duo-zit e-choppers). 
 

Alle voertuigen worden met een volle accu met u meegegeven. Met een volle accu kunt u bij gemiddeld gebruik zo’n 50 kilometer afleggen.

Onze routes zijn korter dan 50 kilometer, dus je kunt bij normaal gebruik de hele route uitrijden zonder onderweg bij te laden.

Wij gaan er vanuit dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met de gehuurde E-chopper en dat je deze in goed staat ook weer terug brengt. Daarom rekenen wij geen borgkosten.

De standaard opstaplocatie is op ons eigen terrein aan de Stationsstraat 22 in Zelhem.
Het is daarnaast ook mogelijk om bij de locale horeca op te stappen dan zorgen wij dat daar onze E-choppers klaar staan.